چاپ کردن
اندازه گیری افزایش تابش
با استفاده از ژنراتور سیگنال به عنوان فرستنده و آنالایزر طیف به عنوان گیرنده و همچنین با ...
اندازه گیری افزایش تابش
01 01 2024 10:10
کد خبر : 38717
تعداد بازدید : 179600
با حضور رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه تهران روز چهارشنبه ۱ آذر ماه در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه از ۱۳۰ عضو هیأت علمی و کارمند دانشگاه تهران که در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شدهاند، تجلیل شد. رئیس دانشگاه تهران در این مراسم به معاونان و مدیران کل ستادی و رؤسای دانشکدگان و دانشکدهها مأموریت داد که ماهانه حداقل با یک استاد پیشکسوت و کارمند بازنشسته دانشگاه دیدار کنند و نسبت به انتقال تجربیات ارزشمند آنها به نسل جدید هیأت علمی و کارمند اقدام لازم به عمل آورند.
دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در مراسم تجلیل از اعضای هیأت علمی و کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه شایسته است رویکرد نسبت به مقوله بازنشستگی به مثابه یک فرآیند باشد و نه یک رویداد؛ اظهار داشت: مقایسه تجربه کشورها و سازمانهایی که به مقوله بازنشستگی دارای رویکرد فرآیندی هستند با تجربه جوامعی که نسبت به این مقوله دارای رویکرد رویدادی هستند، بسیار راهگشا است. فرآیند به عنوان مجموعهای از مراحل و گامهاست که یک هدف جامع را محقق میسازند، در حالی که رویداد یک اتفاق و رخداد نقطهای است که به صورت مقطعی رخ میدهد و پایان میپذیرد.
با کمال تأسف، نوع نگاه در کشورمان نسبت به مقوله بازنشستگی، یک رویکرد رویدادی است و نه فرآیندی. در این چارچوب، معمولاً تجلیل از بازنشستگان به برگزاری یک مراسم محدود میشود. وی در پایان صحبت های خود به مدیرکل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه دستور داد تا شرایط اقامت رایگان سه روزه در مجموعه فرهنگی دانشگاه تهران در مشهد مقدس برای ۱۳۰ عضو هیأت علمی و کارمند دانشگاه تهران که در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شدهاند، به همراه اعضای خانواده ایشان فراهم شود.
در ادامه دکتر احمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران نیز با بیان اینکه "بازنشستگی، انتهای خدمت نیست"، گفت: قطعاً آیندهای پیش روی بازنشستگان است که با درایت و برنامهریزی خود بازنشستگان شکل میگیرد، به گونهای که بعد از بازنشستگی در حوزههای دیگر مشغول به کار شوند. بازنشستگان میتوانند مشاوران خوبی برای مدیران باشند چراکه چند دهه به عنوان خادمان علم تلاش کردهاند. وی همچنین سیاستگذاری مدیریت جاری دانشگاه برای تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه را الگویی برای سایر دانشگاهها برشمرد و گفت: در راستای این سیاست، علاوه توسعه زیرساختهای دانشگاه و تقویت بدنه هیأت علمی و کارکنان، توسعه زیرساختهای فیزیکی از جمله راهاندازی مراکز فرهنگی و پردیسهای علم و فناوری در مشهد مقدس، قشم، اروند، خلیج گرگان، بافق و دیگر نقاط هدفگذاری شده در کشور مورد توجه قرار دارد. ضمن اینکه توسعه مراکز رفاهی برای بهرهمندی بیشتر کارکنان شاغل و بازنشسته در دستور کار است.